Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5969

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
marineren
zoet-zuur
vijzelen
stomen
bbq
frituren
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Gadon Daging
Gestoomde pakketjes gevuld met een kruidige v...
Pindang Serani
Gekookte kip in kruidige bouillon
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!