Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6091

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
hartig
heet
marineren
frituren
zoet
bbq
bakken
zuur
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Kubis Putih dan Telor
Roerbak van gefrituurde eieren en kool
Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!