Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6103

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
vijzelen
marineren
frituren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus

Groente / fruitgerechten

Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!