Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6268

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
heet
vijzelen
zoet
marineren
frituren
pittig
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!