Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6459

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
marineren
frituren
bakken
oven
koelen
zoet-zuur
vijzelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Sateh Ayam Goreng Renyah
Krokant gefrituurde kipspiesjes met ui en pap...
Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus
Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Martabak Shanghai
Pannenkoekjes met groente en sambal
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Kol Kuning
Rolletjes kool gevuld met gekruid gehakt uit ...
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!