Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6505

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
frituren
stomen
bakken
stoven
marineren
oven
bbq
grillen
heet
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!