Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6609

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
bakken
blancheren
blenden
koud
frituren
heet
lauw
bbq
grillen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!