Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6636

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
heet
bakken
wokken
vijzelen
marineren
pittig
frituren
blenden
zuur
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Balado Telor
Gestoofde eieren in tomatensaus
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!