Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6738

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
heet
stoven
vijzelen
zoet
pittig
bbq
bakken
frituren
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons

Bijgerechten

Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!