Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6889

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
pittig
bakken
vijzelen
koud
gevogelte
frituren
zuur
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Dadar Padang
Kruidige, pikante omeletreepjes
Ayam Goreng Laos
Gefrituurde gemarineerde kip
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!