Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6900

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
marineren
bbq
frituren
koelen
pittig
blancheren
stomen
blenden
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Lelawar Ayam
Kipfilet met kool en kokosmelk
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!