Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7001

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
bakken
stoven
heet
blenden
oven
vijzelen
marineren
koelen
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
groente
frituren
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Dadar Sambal Dua
Reepjes omelet met sambal en ketjap
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Bebek Bali
Eend op Balinese wijze
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!