Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7420

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stoven
vijzelen
heet
blenden
lauw
zuur
pittig
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!