Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7446

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
pittig
stoven
bakken
frituren
blancheren
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Ayam Sambal Kacang
Gebakken kip in een kruidig sausje van ketjap...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Tahu Goreng dan Kacang
Tahu in een kruidige pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!