Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7896

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stomen
frituren
vijzelen
stoven
zoet
heet
blancheren
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Tahu Bacem
Gefrituurde zoete tahu
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Tongseng Daging Sapi
Pittig gestoofd rundvlees in ketjapsaus met k...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!