Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8016

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
blancheren
vijzelen
pittig
vis
meel
bbq
grillen
blenden
zoet
frituren
heet
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Pempek Lenggang Panggang
Viskoeken van de barbecue met een pittig, zuu...
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!