Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8166

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
heet
oven
blenden
koelen
koud
bakken
zuur
zoet-zuur
marineren
lauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Bubur Menado Dua
Rijstepap met pompoen en spinazie

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!