Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8476

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
zoet-zuur
vijzelen
marineren
heet
bakken
stomen
zoet
frituren
koud
blancheren
blenden
zuur
lauw
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Lula Betawi
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokosmelks...
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Gulai Telor Pedis
Gekookte eieren in een pittige kokossaus
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje

Groente / fruitgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!