Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8531

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
zoet-zuur
marineren
vijzelen
heet
bbq
grillen
pittig
vis
meel
blenden
blancheren
zoet
koud
lauw
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Pempek Lenggang Panggang
Viskoeken van de barbecue met een pittig, zuu...

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Ayam Bakar Taliwang
Hete, gegrilde kip met ananas
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!