Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8934

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
wokken
pittig
bakken
vijzelen
zoet
stoven
blenden
lauw
marineren
bbq
blancheren
oven
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
groente

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!