Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8951

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
blenden
vijzelen
frituren
heet
marineren
bakken
oven
pittig
bbq
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Woku
Gestoofde kip in een pikante kruidenmengsel

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!