Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9016

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
heet
frituren
vijzelen
marineren
bakken
bbq
blenden
lauw
stomen
koud
zoet and zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Ayam Bumbu Hijau Padang
Gestoofde kip in een groene bouillon
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!