Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9160

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
heet
marineren
blenden
lauw
zoet
stomen
zoet and zuur
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Bumbu Bali Ikan Dua
Kabeljauw met kruidige tomatensaus
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!