Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9368

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
pittig
vis
groente
gevogelte
koken
vijzelen
marineren
blenden
bakken
frituren
blancheren
stoven
koud
zuur
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Bihun Bumbu Kari
Pittige bihun met kip, garnalen en inktvis
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Tumis Kacang Panjang Ayam
Roerbak van kip en kouseband
Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Kelia Sumatera
Gekruide riblappen met aardappels en saus
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!