Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9465

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
pittig
heet
stoven
vijzelen
frituren
zuur
bakken
blancheren
stomen
oven
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!