Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9526

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
heet
oven
blenden
vijzelen
stoven
blancheren
frituren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Sambal Udang Peteh
Pittige garnalen met petehbonen
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!