Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9659

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
vijzelen
heet
pittig
frituren
stoven
oven
bbq
grillen
blenden
zoet
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk
Frikadel Pan Dua
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Tahu Bacem
Gefrituurde zoete tahu

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!