Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1579

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
frituren
marineren
stoven
vijzelen
heet
bbq
grillen
blenden
pittig
mixen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!