Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1854

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stomen
frituren
heet
bbq
grillen
vijzelen
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Iga Kambing Bakar
Geitenribben van de barbecue met een hete sau...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Ikan Masak Asem Kuah
Vissoep van kabeljauw en tomaten
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!