Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #213

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
marineren
bakken
zoet-zuur
rauw
koud
oven
zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Telor Lombok
Eieren in een pittige kokossaus
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Ikan Telor
Pittig gebakken viskuit met uiringen
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak

Groente / fruitgerechten

Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!