Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #61

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
zoet-zuur
pittig
frituren
blancheren
koud
vijzelen
heet
koelen
zuur

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Kari Ayam
Gekookte kip in kokosmelk
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!