Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #830

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
frituren
vijzelen
lauw
pittig
marineren
bbq
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Babi Rica
Gestoofd, pittig varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!