Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10024

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
frituren
stoven
vijzelen
oven
heet
bbq
pittig
zoet
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Smoor Tahu
Gestoofde tofu met aardappel en eieren in een...
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Gulai Kuning Udang Nanas
Garnalen met ananas in een pittige gele kokos...
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Balado Telor
Gestoofde eieren in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!