Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10099

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
pittig
stoven
vijzelen
blancheren
frituren
heet
bbq
zoet-zuur
gevogelte
marineren
vis
grillen
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Oseng Ayam Peteh
Gebakken kipfilet in een ketjapsaus met peteh...
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sateh Lilit Bali
Pittige spiesjes van vis en garnalen van de b...

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!