Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10154

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
wokken
stomen
pittig
stoven
oven
marineren
frituren
heet
koelen
zoet-zuur
koud
rauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Sambal Ikan Bilis Telor
Eieren in sambal met droge, gezouten visjes
Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Perai Manis Masam
Zoet/zure prei

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!