Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10296

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stomen
stoven
vijzelen
bbq
grillen
blenden
frituren
heet
oven
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!