Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10406

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
blancheren
bakken
zuur
pittig
frituren
zoet-zuur
marineren
bbq
stomen
zoet
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Orak Arik Empat
Roerbak van kool, wortels en ei

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!