Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10567

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
stoven
vijzelen
stomen
frituren
heet
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
groente
lauw
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Cumi Kukus Isi Udang
Gevulde inktvis met garnalen in een zeer pitt...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Sapi Lada Hitam
Gebakken runderhaasreepjes met zwarte peper
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong
Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!