Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10618

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
stoven
marineren
heet
stomen
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Ayam Besengek Lima
Gestoofde kip in pittige kokosmelk
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk
Ukut Belimbing
Rundvlees en groenten in kruidige kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!