Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10678

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
wokken
vijzelen
koken
marineren
heet
frituren
blenden
lauw
stoven
pittig
bbq
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!