Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10719

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
koelen
stoven
heet
lauw
stomen
blenden
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!