Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10878

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
stoven
vijzelen
frituren
heet
marineren
pittig
koelen
blancheren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Gulai Babi
Varkensvlees in kokosmelk met amandelen
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...

Groente / fruitgerechten

Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!