Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #110

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
frituren
pittig
oven
marineren
heet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Gimbal Udang
Gefrituurde balletjes van garnalen
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!