Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11065

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
heet
stoven
marineren
frituren
zoet
bbq
koelen
zuur
zoet-zuur
koud
rauw
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Ayam Goreng Dua
Gefrituurde kip
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!