Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11168

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
vijzelen
stoven
frituren
stomen
zoet
blancheren
koud
heet
rauw
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!