Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11478

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
frituren
stomen
zoet-zuur
marineren
bbq
hartig
vlees
overig
bakken
mixen
heet
blancheren
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Roti Kambing
Geitenvlees gestoofd in kruidige kokosmelk me...
Gulai Ayam
Pittige kippenpoten gestoofd in kokosmelk
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!