Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12116

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
koelen
koud
frituren
vijzelen
marineren
bbq
heet
stoven
zoet
bakken
grillen
blenden
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Lontong
Blokjes gekookte rijst
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Ayam Bakar Pedis Manis
Gegrilde kip in een jasje van sambal
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!