Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12782

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
bakken
wokken
stoven
pittig
blenden
frituren
vijzelen
heet
marineren
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Cumi Cabe Kering
Zoet/zure pittige inktvis

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!