Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12831

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
vijzelen
stoven
zuur
frituren
blancheren
koud
heet
marineren
oven
stomen
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Ikan Ketjap
Kabeljauw in een heerlijke ketjapsaus
Bali Jamur
Champignons en bamboe in kruidige, zure rooms...
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Bebotok Ikan
Gestoomde vispakketjes
Sayur Asem Kacang Merah
Soep van runderpoulet en bruine bonen
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!