Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12903

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
pittig
frituren
zuur
vijzelen
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Ayam Goreng Dua
Gefrituurde kip
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Tumis Kacang Panjang Ayam
Roerbak van kip en kouseband
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!